28 Aralık 2013 Cumartesi

BURÇLARA GÖRE SAÇ STİLLERİ...


yüz şeklimize göre saç şekillerini biliyoruz, peki burçumuza göre saç şeklimiz ve rengimiz nasıl olmalı..

Astrolojiye, karakterinizin farklı yönlerini keşfedip geleceğinizle ilgili öngörü sahibi olmak üzere başvuruyor olabilirsiniz. Peki, size en çok hangi saç modelinin yakışacağı konusunda da burçların size sunabileceği çok şey olduğunu biliyor muydunuz? Ankara’da 15 yıldır kuaförlük yapan ve müşterilerinin saç ve makyajlarını burçlarına göre tasarlayan Nazan Tezcan’ın söylediği gibi, ”Kadınların çoğu, burçlarının giyim, kuşam, saç ve makyaj tarzlarını belirlediğini bilmiyor”.

ilk olarak bugün doğum  günüm olması sebebiyle benden başlayalım:)))

Oğlak: Karakterinizi tarif edecek en uygun kelime, sağlamcılık olmalı. Sizi tanıyan kime sorarsak soralım, sorumluluk sahibi, güvenilir, sebatkar, hırslı ve çalışkan kişiliğinizden bahsedecektir. Hayatınızın her yönünde olduğu gibi, saç konusunda da sağlamcı olduğunuz için, saçınızın dağılmasını önleyen sprey ve jöle gibi ürünler kullanmanızı tavsiye ederiz.
Neşeli, çalışkan, hırslı yapısıyla dikkat çeken Oğlak kadınına en çok yakışan saç rengi toprağın tonlarıdır.

Koç: Özgürlüğüne düşkün birisi varsa, işte o sizsiniz. Sizin için en korkutucu şey kısıtlanmak. Bu yüzden sizin için uygun olan, rahat kullanabileceğiniz, sizi engellemeyecek bir saç kesimi. Söylememize gerek  bile yok; saçlarınız uzunsa, at kuyruğu yapıyorsunuz. Doğuştan lider olduğunuz ve dikkat sevmeyi çok sevdiğiniz için de kızıl renk saçınıza çok yakışıyor.

Boğa: Kimse sizin havai, ayakları yere basmayan biri olduğunuzu söyleyemez. Dostlarınıza sorarsak, ne kadar güvenilir, dirençli, sabırlı ve gerçekçi biri olduğunuzu söyleyeceklerdir. Bu yüzden tercihiniz daima doğal olandan yana. Abartılı, gösterişli, dikkat çekici modeller size göre değil. Ayrıca değişiklikleri ve yenilikleri sevdiğiniz için de kızılın açık tonları ve sarı sizin için ideal.

İkizler: Monotonluk, bir sirk cambazına ne kadar uzaksa size de o kadar uzak! Bu nedenle, dostlarınız muhtemelen sizi bir ay platin sarısı saçlarınıza alışmaya çalışırlarken, bir sonraki ay başınızdaki deniz mavisi esintileriyle karşılaştıklarında şaşırmıyorlardır. Bu yüzden, size saç modeli önermemiz çok zor. Ancak bahse gireriz ki; neşeli, hareketli, duyarlı ve rahatı seven mizacınızla, rahat kullanılan, özel bir bakım gerektirmeyen, evden çıkmadan önce şöyle bir taramanızın yeterli olacağı saç modellerini tercih ediyorsunuzdur.
İkiz karakterli mizacını saç renginde de görmek isteyen İkizler kadını için röfleli ve gölgeli saçlar uygundur.

Yengeç: Bir hayvan olarak dünyaya gelmiş olsaydınız, mutlaka kedi olurdunuz! Romantik ve şefkatlisiniz. Alışkanlıklarınıza, değerlerinize ve evinize son derece bağlısınız. Ama özgürlüğünüze de bir kedi kadar düşkünsünüz. Kişisel alanınıza sizin izniniz olmadan birisi yaklaşır yaklaşmaz, tırnaklarınızı hemen çıkarıverirsiniz. Bu yüzden, saçlarınız siz istediğiniz zaman istediğiniz kişiye sunmak üzere, gözlerinizdeki anlamı saklayabilecek kadar uzun olmalı.

Aslan: Adı üstünde; ormanların kraliçesi sizsiniz! Tüm gözler üzerinizde toplanmalı, sizi gören herkes kıskançlığından titremeli! Bu yüzden de dikkat çeken, gösterişli ve cesaret isteyen saç modelleri tam size göre. Kendine güvenen, tutkulu ve ateşli Aslan kadınlarının rengi açık kumral ve fındık kabuğu rengidir.

Başak: Mükemmellik göbek adınız! Dağınıklığa, pasaklılığa tahammülünüz hiç yok. Hata affetmediğiniz için de ayrıntılar sizin için bütün kadar önemli. Bu yüzden saçlarınızın da her zaman bakımlı ve özenli olması şart. Sorumluluk sahibi ve hassas bir mizaca sahip olan Başak kadınının rengi platin tonlarıdır.

Terazi: Sizi anlatacak en iyi deyim, ‘ne yardan ne serden’ olurdu. Estetiğe, konfora ve lükse karşı başkalarından daha duyarlısınız. Ama yine de gösterişi ve abartıyı sevmiyorsunuz. Bu nedenle tavsiyemiz, sade, ama şık saç modellerini tercih etmeniz.
Cazibeli, hayat sevinciyle dolu ve uyumlu Terazi kadını için en uygun saç rengi kumral tonlarıdır.

Akrep: Şimdiye kadar isteyip de elde edemediğiniz hiçbir şey olmadıysa, siz tipik bir Akrep kadınısınız! O delici bakışlarınızı istediğiniz kişiye odakladığınızda, ona ulaşamama ihtimaliniz sıfır. Çevrenizde bıraktığınız soğuk izlenime rağmen, gizem ve tutku, hayatınızın olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Küt kesimli saçlar, Akrep kadınlarının saklı güzelliklerini ortaya çıkarmaları açısından biçilmiş kaftandır.
Azimli ve cazibeli Akrep kadını için en uygun saç rengi kuzguni siyahtır.

Yay: Kuşlar kadar bağımsız olmak temel özelliğiniz. Hangi konuda olursa olsun, dizginler mutlaka sizin elinizde olmalı. Oyunun kurallarını koyan da, çiğneyen de her daim siz olmalısınız. Jöle, sprey gibi ürünlerden hoşlanmadığınız için, yumuşak saç modeli kullandığınıza bahse gireriz.
Dışa dönük, maceracı, aynı zamanda zarif Yay kadının rengi koyu kumraldır.

Kova: En çok kullandığınız kelimeler, prensip ve mücadele olmalı. Her şeyi bilip görüyormuş gibisiniz. Sıra dışı zevkleriniz var ve inançlarınız için büyük mücadelelere girmekten çekinmezsiniz. Hal böyle olunca, karmaşık, her daim bakım isteyen saç modelleri, size göre değil elbette. Sade, ama şık bir modeli tercih etmelisiniz.
Özgürlüğüne düşkün, iş bitirici ve kararlı Kova kadınının saç rengi kızıl ve violet’tir.

Balık: Bir Balık olarak, suyun altından hiç çıkmamaya alışmış olmalısınız. Düşler, gerçeğin alanından çok daha yakın size. Burçların en duygusalı sizsiniz ve mantıktan çok sezgilerinizle yolunuzu buluyorsunuz. Hassas karakteriniz saçlarınıza da yansıdığından, boya ve perma gibi kimyasal uygulamalardan uzak durmalısınız. Saçlarınızı mutlaka boyayacaksanız, bitkisel boyalar kullanmaya özen gösterin.
Zengin bir iç dünyası olan Balık kadınına toprak rengi ve tonları çok yakışır.





kaynak.renkliweb



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder