1 Temmuz 2013 Pazartesi

HOŞGELDİNİZ...


Beni  Facebook ve Twıtter'dan takip eden arkadaşlar bilir de, ben bloguma yeni uğrayanlar için yada ne olmuş bu bloga bomboş kalmış diyen dostlarım için bir açıklama yapayım:)) bu blog benim ikinci blogum şekerlerim, maalesef diğer blogum çalındı ve buraya taşınmaya mecbur kaldım, kurtarabildiğim yazılarımı da yeni bloguma taşımaya çalışıyorum fakat izleyicilerim (Şekerlerim) bölümü boş kaldı. Umarım en yakın zamanda sizlerin de desteğiyle eskisinden çok daha iyi şeyler yapıyor olacağım..

                                  İLGİNİZE VE DESTEĞİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..

http://www.bloglovin.com/blog/5317153
twıtter adresim..https://twitter.com/ozlemtuana
facebook adersim ..http://www.facebook.com/ozlemtuana1?ref=tn_tnmn
ınstagram adresim..http://instagram.com/ozlemtuana

5 yorum:

  1. canım kuzum hainler nasıl yaptı bunu bılmıyorum ama allahlarından bulsunlar ya! emek hırsızlığı hırsızlıkların en adisi!
    uzulme kusum yenıden sekerlerıne kavusacaksın..

    love you!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sarı Şekerim, bu blog işinin en çok bu tarafını sevdim biliyor musun? seni gibi harika bir sürü dostum oldu, zaten blogum çalındıktan sonra her şeye yeniden başlamak için bana güç veren de sizlerin özlemi oldu İYİ Kİ VARSINIZ..
      İYİ Kİ VARSIN.. BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM..

      Sil
  2. slm.. bloğunla yeni tanıştım. başına gelen şey büyük talihsizlik. olsun, şekerlerin yine eskisi gibi dolacaktır şekerliğine :p ben de yeni girdim bu işlere ;) benim de biraz desteğe ihtiyacım var. (aslında baya bi var :) bloğuma bi uğrayıp izlemeye alırsan çok mutlu olurum. görüşmek üzere...

    http://modaperestt.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam şekerim, hem bloguma, hemde blogger dünyasına hoş geldin o zaman diyorum ve hemen gidip bloguna üye oluyorum sıkı takipçinim artık..SEVGİLER..

      Sil
  3. canım hadi güzel guzel yayınlarına devam bekliyorum

    YanıtlaSil