21 Mart 2013 Perşembe

BOL PAÇA PANTALON MODASI...


Bol paça pantolon modelleri kadınlar için yıllardan beri eskimeyen bir trend olarak karışımızda ve neredeyse inadına her yıl tekrar tekrar sezon trendleri arasındaki yerini almayı başarıyor. Tahmin edebilmek zor değil, biliyorum; sizin de dolabınızda en azından bir tane bol paça yani ispanyol paça pantolon bulunuyordur. 1960'lardan beri moda dünyasının nabzını sürekli olarak yoklayan bu trend 50 yılı geçkin bir süredir, tüm defile ve özel günlerde, davetlerde boy gösteriyor. 

Şimdi sizlere dünden bugüne kadar değişen ve gelişen bir trendden bahsedeceğim: İspanyol paçalar...



Dünya çapında kadın erkek herkesin büyük beğenisini topladıktan sonra 1970'li yılların başından itibaren ülkemizde de büyük rüzgarlar estirdi bol paça pantolonlar. Özellikle Türk filmlerinde görmeye alışkın olduğumuz bu modellerin anne babalarımızın eski resimlerinde de fazlasıyla yer edinmesi bu trendin uzun yıllar sürdüğünün açık ve net bir şekilde kanıtı değil mi?


Bu yüzden modası geçmeyen ve tarih boyunca sürekli olarak kadın erkek herkesin beğenisini toplayan ancak günümüzde sadece kadınların tercih ettiği bol paça pantolonlar hem spor kombinerinizle oldukça rahat bir şekilde kullanılabilir hem de topuklu ayakkabılarınızla fazlasıyla şık bir görünüm sağlayabilir.


2 yorum:

  1. off erkeklerde çok fena duruyormuş..giymesinler bir daha zaten..

    YanıtlaSil
  2. bence de şekerim kadınlara daha çok yakışıyor:)))

    YanıtlaSil